fbpx

Taxi Luchthavenvervoer Zaventem Airport

Ontmoeting met het boordje

 Gratis wachten op de luchthaven*

Hulp met de bagage

Moderne en rookvrije taxi’s

Nederlandstalige chauffeurs

 Met respect van privacy

*Zodra je vliegtuig geland is, zal onze chauffeur 1 uur gratis op je wachten. Een extra wachttijd van 30 minuten kost 10 euro. In 99% van de gevallen slaag je erin je bagage te krijgen en binnen 1 uur op de ontmoetingsplaats te zijn. 

Slim gepland

Wanneer je een taxi naar de luchthaven van Zaventem op voorhand reserveert, vermijd je een hoop stress. We zijn ook heel flexibel als uw plannen gewijzigd worden.

Voordelig

Als een budget taxi optie houden we de brandstofprijzen in de gaten en als die omlaag gaan rijden we ook goedkoper.

Vast tarief

Vooraf berekende vaste prijs. Je betaalt nooit extra, zelfs niet als je chauffeur het verkeer moet omzeilen en de snelste weg kiest met een klein aantal extra kilometers.

Vervoer van en naar de luchthaven van Zaventem (Brussel-Nationale Luchthaven)

Wij vervoeren al vele jaren passagiers naar de luchthaven in Zaventem. Toeristen en zakenreizigers zijn onze vaste klanten. Als u op zoek bent naar een betrouwbare luchthavenvervoer taxidienst, word dan snel klant bij ons!

Wat kost de taxi naar Luchthaven Brussel-Nationaal in Zaventem?

Het berekenen van een voordelige prijs is eenvoudig. Via deze link Taxi Reserveren kunt u in 3 stappen nagaan hoeveel een taxi naar de luchthaven Brussel-Nationaal in Zaventem kost.

Luchthaven vervoer naar Zaventem reserveren

Reserveren is heel simpel. Reserveer nu je luchthaven vervoer naar Zaventem online. Klik op “Tarief Berekenen” en je ziet direct de prijs voor je luchthavenvervoer, kies je taxi, vul je gegevens en druk op “Reservatie Afronden”. Je reservatie wordt binnen 45 minuten bevestigd.

UITSTEKEND
17 recensies op
john lesneuck
john lesneuck
2022-06-20
Prima op tijd!
Lees verder
Walter Wullaert
Walter Wullaert
2022-06-20
Very good 👍
Lees verder
Colette Schaumont
Colette Schaumont
2022-06-17
Stipte en goede persoonlijke service. Heel klantvriendelijk. Duidelijke en correcte prijs. Taxi was heel comfortabel en perfect onderhouden.
Lees verder
Nele Pottie
Nele Pottie
2022-05-15
Wouter Thesseling
Wouter Thesseling
2022-05-08
Sachiko Tanaka
Sachiko Tanaka
2022-05-04
Frank Hoffer
Frank Hoffer
2022-04-24
Perfect!
Lees verder
Marc Euben
Marc Euben
2022-04-23
Alter Lingo
Alter Lingo
2022-01-12

“EasyGo”– je betrouwbare taxi, luchthavenvervoer en shuttle dienst voor korte en lange afstanden in Zaventem.

Wij brengen je snel en comfortabel naar elk adres en, indien nodig, zelfs buiten de stad, naar de luchthaven of naar het treinstation. Comfortabele auto’s, draadloos internet, moderne taxi’s en professionele, Nederlandstalige chauffeurs tegen een democratische prijzen voor onze diensten – je reis begint al vanaf 42€ per rit.

 

Je kan een goedkope taxi of airport taxi service in Zaventem gemakkelijk via onze website online boeken. Daarna sturen we je jouw bevestiging per e-mail. Er verschijnen regelmatig voordelige aanbiedingen die geldig zijn voor het volledige wagenpark van ons voordelige taxibedrijf.

Airport taxi service boeken van of naar Zaventem

Je kan je goedkope luchthaven taxi naar Zaventem reserveren door een reservatie te plaatsen op de website door eerst je offerte online te berekenen. Onze prijzen zijn vast, na het invullen van je ophaal en je aankomstlocatie, zal ons boeking systeem de prijs tonen, die individueel wordt gevormd.

 

Onze chauffeurs rijden 24/7

Vooraf geboekte taxi vervoer diensten:

  • Zakenlunch met uw partner
  • Familie-uitstapje
  • Winkelen naar Maasmechelen of in Roermond
  • Nachtfeest
  • Verhuizen naar een nieuwe appartement of huis

Een reservering maken

Als u de vertrekdatum al kent, kunt u online een taxi luchthaven transfer in Zaventem reserveren met een vaste en voordelige prijs. Als u nu op zakenreis, op vakantie of op bezoek bij vrienden wilt gaan, hoeft u zich geen zorgen te maken – uw auto komt op tijd en de prijs blijft ongewijzigd.

Vervoer van bagage

Zelfs als je veel bagage hebt, kunt bij EasyGo in Zaventem een taxi naar de luchthaven bestellen ook de prijs blijf hetzelfde. Je kan kleine bagage zoals handtassen en rugzakken in de cabine mee nemen. Helaas, om schade te voorkomen en voor de veiligheid van de passagiers laten we niet toe om grote bagage in de cabine te vervoeren. De chauffeurs van EasyGo helpen je de bagage vóór de reis zorgvuldig te plaatsen en op de plaats van bestemming uit te laden.

Eerlijke prijs

EasyGo beschikt over aanzienlijke ervaring op het gebied van vervoer, een duidelijk mechanisme, transparante prijzen
en luisterend oor voor de behoeften van de klant. Dit garandeert vervoer tegen de voordelige tarieven voor de klant. Wij bieden een voorbeeldige combinatie van kwaliteit en prijs.

Afhaling aan het station en aan de luchthaven

Op voorhand gereserveerde taxi of luchthavenvervoer dienst wordt rechtstreeks aan het station in Zaventem of de luchthaven afgeleverd voor passagiers die met de trein of het vliegtuig in Zaventem, Charleroi of Brussel-Zuid aankomen. De chauffeur van EasyGo komt naar het station of de terminal om je te ontmoeten en helpen de bagage te dragen, en brengt ze dan naar huis of hotel. Als we een buitenlandse gast moet ontmoeten, sturen wij een taxichauffeur met kennis van de taal.

Image Icon

Brussels Airport info:

 Leopoldlaan, 1930 Zaventem
  www.brusselsairport.be
 Facebook
 Instagram
 Twitter