Boek vooraf uw taxivervoer naar luchthaven Zaventem en bespaar 20%
UITSTEKEND
115 recensies op
Stefaan Van Nuffel
Snelle ophaling, vriendelijk, en aangenaam onderhoudende reis met extra service na gestrand (laatste trein in avontuur met NMBS): tot thuisadres gebracht :).
Jimmy Ringoir
vriendelijk chauffeurs, proper, mooie hybride voertuigen. op tijd en correct
Adriaan Willems
Leuke rit naar Leuven, snelle service
Manu Stockx
Super service! Leuke sfeer, zeker aan te raden.
tchatchwa junior
Lovely ride quick and friendly driver. Thanks guys for helping me catch my flight

Luchthaven Zaventem

Ervaar gemak & betrouwbaarheid met onze service
Chauffeurs spreken uw taal
Door het beheersen van meerdere talen, wordt onze taxi-onderneming als professioneel en aantrekkelijk beschouwd.
Transparante kosten
Vaste prijzen bieden de klant de zekerheid van een bekende kostenpost, zonder onverwachte verhogingen tijdens de rit.
Flexibel omboeken
U hoeft zich geen zorgen te maken over eventuele kosten bij het wijzigen of annuleren van een gereserveerde rit. Dit kan altijd en gratis.
Vluchtmonitoring
De klant hoeft niet zelf de vluchtstatus te monitoren en kan zich concentreren op andere aspecten van de reis. Zorgeloos reizen dus.

Brussels Airport Zaventem

Brussels Airport Zaventem is een drukke internationale luchthaven die zich in Zaventem, België bevindt. Het is een belangrijke hub voor Europese luchtvaartmaatschappijen en verbindt reizigers met bestemmingen over de hele wereld. De luchthaven beschikt over twee terminals (Terminal 1 en Terminal 2) die uitgerust zijn met een breed scala aan faciliteiten voor reizigers, zoals winkels, restaurants, banken en vervoersverbindingen.

Er zijn verschillende vervoersopties beschikbaar voor reizigers die naar en van de luchthaven willen reizen, waaronder treinen, bussen, taxi’s en luchthaventransfers. De luchthaven verzorgt zowel binnenlandse als internationale vluchten en heeft faciliteiten voor personen met een beperking.

In het algemeen is Brussels Airport Zaventem een moderne en efficiënte luchthaven die reizigers een soepele en comfortabele reiservaring biedt.

Parking luchthaven Zaventem

1. Parking P1: Dit is een ondergrondse parkeergarage direct naast de terminal. De tarieven variëren tussen € 35 en € 55 per dag, afhankelijk van de duur van uw verblijf.
2. Parking P2: Dit is een overdekte parkeergarage op korte loopafstand van de terminal. De tarieven variëren tussen € 25 en € 40 per dag.
3. Parking P3: Dit is een openluchtparking op enkele minuten loopafstand van de terminal. De tarieven variëren tussen € 15 en € 25 per dag.
4. Valet Parking: Dit is een service waarbij een medewerker van de luchthaven uw auto parkeert en bij terugkomst weer voor u ophaalt. De kosten voor deze service zijn € 30 per dag.

Hotels in de buurt van Brussels Airport Zaventem

1. NH Brussels Airport
2. Sheraton Brussels Airport Hotel & Conference Center
3. Novotel Brussels Airport
4. Ibis Styles Brussels Airport
5. Radisson Blu Hotel Brussels
6. Hilton Brussels Airport
7. Crowne Plaza Brussels Airport
8. Park Inn by Radisson Brussels Airport
9. Mercure Brussels Airport
10. Golden Tulip Brussels Airport

Hotels in de buurt van Brussels Airport Zaventem met gratis parkeren

1. NH Brussels Airport: Dit hotel is gelegen op slechts een paar minuten rijden van de luchthaven en biedt gratis parkeergelegenheid aan voor zijn gasten.
2. Sheraton Brussels Airport Hotel & Conference Center: Dit hotel bevindt zich op slechts een paar minuten lopen van de luchthaven en biedt gratis parkeergelegenheid aan voor zijn hotelgasten.
3. Novotel Brussels Airport: Dit hotel bevindt zich op enkele minuten rijden van de luchthaven en biedt gratis parkeergelegenheid aan voor zijn klanten.
4. Ibis Styles Brussels Airport: Dit hotel is gelegen op slechts enkele minuten rijden van de luchthaven en biedt gratis parkeergelegenheid aan voor de reizigers.