fbpx

ZAKELIJK VERVOER & TAXI SHUTTLE DIENST

Bent u op zoek naar een betrouwbare lokale luchthaven taxi van Leuven naar de luchthaven van Zaventem of Charleroi ? Dan bent u hier op het juiste adres, EasyGo biedt betrouwbare en comfortabele luchthaven taxi vervoer in uw buurt.

Een vooraf gereserveerde taxi transfer is een handige en gemakkelijke manier om naar de luchthaven van Zaventem te komen of vertrekken. Reserveer uw luchthaven taxi transfer op voorhand en wees er zeker van dat onze chauffeur u zal opwachten wanneer u aankomt op de luchthaven van Zaventem of Charleroi.

Tevreden klanten - onze troef

Geschatte reistijd en de prijs
 • Luchthaven Zaventem
 • Luchthaven Charleroi
 • Luchthaven Antwerpen
 • Luchthaven Luik
 • Luchthaven Oostende-Brugge
 • Brussel-Zuid (Treinstation)

Leuven ⇆ Brussels Airport ( Zaventem )

Standaard – 42 € enkel rit
Comfort Plus – 46 € enkel rit
Business – 80 € enkel rit
Stationwagen – 52 € enkel rit
Minibus – 54 € enkel rit

 

Het is ook perfect mogelijk om uw luchthaven taxi transfer te boeken vanuit Herent, Heverlee, Kessel-Lo, Wilsele, Wijgmaal naar Brussels Airport in Zaventem.

Extra voordelen:

– Privé luchthaven transfer service van deur-tot-deur.

– De chauffeur zal u in de aankomsthal opwachten met een bordje met uw naam erop.

– Exacte informatie over het ontmoetingspunt en contactgegevens voor noodgevallen worden verstrekt in de bevestigingsmail.

– Afhankelijk van de beschikbaarheid kan het voertuig worden opgewaardeerd naar een voertuig met een grotere capaciteit.

– Vluchtopvolging en tot 1 uur wachttijd inbegrepen.

Leuven ⇆ Brussels South Airport ( Charleroi )

Standaard  – 104 € enkel rit
Comfort Plus – 112 € enkel rit
Business – 219 € enkel rit
Stationwagen – 116 € enkel rit
Minibus – 123 € enkel rit

 

Het is ook perfect mogelijk om uw luchthaven taxi transfer te boeken vanuit Herent, Heverlee, Kessel-Lo, Wilsele, Wijgmaal naar Brussels South Airport Charleroi.

Leuven ⇆ Luchthaven Antwerpen (ANR)

Standaard  – 78 € enkel rit
Comfort Plus – 84 € enkel rit
Business – 168 € enkel rit
Stationwagen – 87 € enkel rit
Minibus – 92 € enkel rit

 

Het is ook perfect mogelijk om uw luchthaven taxi transfer te boeken vanuit Herent, Heverlee, Kessel-Lo, Wilsele, Wijgmaal naar de Luchthaven van Antwerpen.

Leuven ⇆ Luchthaven Luik

Standaard  – 98 € enkel rit
Comfort Plus – 106 € enkel rit
Business – 207 € enkel rit
Stationwagen – 110 € enkel rit
Minibus – 117 € enkel rit

 

Het is ook perfect mogelijk om uw luchthaven taxi transfer te boeken vanuit Herent, Heverlee, Kessel-Lo, Wilsele, Wijgmaal naar Liege Airport, Luchthaven van Luik.

Leuven ⇆ Oostende-Brugge

Standaard  – 182 € enkel rit
Comfort Plus – 197 € enkel rit
Business – 385 € enkel rit
Stationwagen – 204 € enkel rit
Minibus – 216 € enkel rit

 

Het is ook perfect mogelijk om uw luchthaven taxi transfer te boeken vanuit Herent, Heverlee, Kessel-Lo, Wilsele, Wijgmaal naar de luchthaven Oostende-Brugge. 

Leuven ⇆ Brussel-Zuid

Standaard  – 48 € enkel rit
Comfort Plus – 52 € enkel rit
Business – 91 € enkel rit
Stationwagen – 64 € enkel rit
Minibus – 62 € enkel rit

 

Het is ook perfect mogelijk om uw taxi transfer te boeken vanuit Herent, Heverlee, Kessel-Lo, Wilsele, Wijgmaal naar het treinstation Brussel-Zuid.

Extra voordelen:

– Privé luchthaven transfer service van deur-tot-deur.

– De chauffeur zal u in de aankomsthal opwachten met een bordje met uw naam erop.

– Exacte informatie over het ontmoetingspunt en contactgegevens voor noodgevallen worden verstrekt in de bevestigingsmail.

– Afhankelijk van de beschikbaarheid kan het voertuig worden opgewaardeerd naar een voertuig met een grotere capaciteit.

– Vluchtopvolging en tot 1 uur wachttijd inbegrepen.

Waarom we?

Er zijn veel luchthavenvervoer diensten in België, dus u vraagt zich waarschijnlijk af waarom u voor ons moet kiezen, nietwaar?

Wij garanderen u dat met EasyGo uw reis van of naar de luchthaven van Zaventem en/of luchthaven van Charleroi stressvrij en aangenaam zal zijn, want u kunt er zeker van zijn dat u niet te laat zult zijn voor uw vlucht. Als u nog twijfelt, zijn hier een paar redenen die u kunnen helpen de juiste keuze te maken:

  • Onze luchthaven taxi chauffeurs zijn stipt en verantwoordelijk. Bovendien zijn ze professioneel opgeleid en gecertificeerd. U kunt ze vertrouwen en u kunt gerust een praatje maken met een taxichauffeur als u dat wilt. Ze zijn allemaal vriendelijk en zullen graag uw vragen beantwoorden. Ze doen hun uiterste best om aan uw behoeften te voldoen tijdens de rit.
  • We hechten veel belang aan onze reputatie. U kunt klanten reviews vinden op Google. Al onze voertuigen ondergaan regelmatige technische controles en worden ontsmet na elke rit.
  • Wij bieden ook kinderzitjes aan. We hebben bijvoorbeeld kinderstoelen en boosters gratis voor u. Wij adviseren ouders om vooraf kinderzitje te reserveren voor een taxi naar de luchthaven.Reserveer uw voertuig op voorhand, en onze taxichauffeurs zullen u op gewenste plaats oppikken!

Reserveer vandaag!