fbpx

Je betrouwbare luchthaven taxidienst in De Haan. Reserveer nu online !

Gepland op voorhand

Wanneer je een taxi naar de luchthaven op voorhand reserveert, vermijd je een hoop stress. We zijn ook heel flexibel als uw plannen gewijzigd worden.

Vriendelijk voor je portemonnee

Als een budget taxi optie houden we de brandstofprijzen in de gaten en als die omlaag gaan rijden we ook goedkoper.

Geen verrassingen

Vooraf berekende vaste prijs. Je betaalt nooit extra, zelfs niet als je chauffeur het verkeer moet omzeilen en de snelste weg kiest met een klein aantal extra kilometers.

Wij brengen je snel en comfortabel naar elk adres en, indien nodig, zelfs buiten de stad, naar de luchthaven of naar het treinstation. Comfortabele auto’s, draadloos internet, moderne taxi’s en professionele, Nederlandstalige chauffeurs tegen een democratische prijzen voor onze diensten – je reis begint al vanaf 42€ per rit.

 

Je kan een goedkope taxi of airport taxi service in De Haan gemakkelijk via onze website online boeken. Daarna sturen we je jouw bevestiging per e-mail. Er verschijnen regelmatig voordelige aanbiedingen die geldig zijn voor het volledige wagenpark van ons voordelige taxibedrijf.

Je kan je goedkope luchthaven taxi in De Haan reserveren door een reservatie te plaatsen op de website door eerst je offerte online te berekenen. Onze prijzen zijn vast, na het invullen van je ophaal en je aankomstlocatie, zal ons boeking systeem de prijs tonen, die individueel wordt gevormd.

 

Onze chauffeurs rijden 24/7

john lesneuck
john lesneuck
2022-06-20
Prima op tijd!
Walter Wullaert
Walter Wullaert
2022-06-20
Very good 👍
Colette Schaumont
Colette Schaumont
2022-06-17
Stipte en goede persoonlijke service. Heel klantvriendelijk. Duidelijke en correcte prijs. Taxi was heel comfortabel en perfect onderhouden.
Nele Pottie
Nele Pottie
2022-05-15
Wouter Thesseling
Wouter Thesseling
2022-05-08
Sachiko Tanaka
Sachiko Tanaka
2022-05-04
Frank Hoffer
Frank Hoffer
2022-04-24
Perfect!
Marc Euben
Marc Euben
2022-04-23
Alter Lingo
Alter Lingo
2022-01-12
Marc Wouters
Marc Wouters
2022-01-09

Vooraf geboekte taxi vervoer diensten:

  • Zakenlunch met uw partner
  • Familie-uitstapje
  • Winkelen naar Maasmechelen of in Roermond
  • Nachtfeest
  • Verhuizen naar een nieuwe appartement of huis

Een reservering maken

Als u de vertrekdatum al kent, kunt u online een taxi luchthaven transfer in De Haan reserveren met een vaste en voordelige prijs. Als u nu op zakenreis, op vakantie of op bezoek bij vrienden wilt gaan, hoeft u zich geen zorgen te maken – uw auto komt op tijd en de prijs blijft ongewijzigd.

Vervoer van bagage

Zelfs als je veel bagage hebt, kunt bij EasyGo in De Haan een taxi naar de luchthaven bestellen ook de prijs blijf hetzelfde. Je kan kleine bagage zoals handtassen en rugzakken in de cabine mee nemen. Helaas, om schade te voorkomen en voor de veiligheid van de passagiers laten we niet toe om grote bagage in de cabine te vervoeren. De chauffeurs van EasyGo helpen je de bagage vóór de reis zorgvuldig te plaatsen en op de plaats van bestemming uit te laden.

Eerlijke prijs

EasyGo beschikt over aanzienlijke ervaring op het gebied van vervoer, een duidelijk mechanisme, transparante prijzen
en luisterend oor voor de behoeften van de klant. Dit garandeert vervoer tegen de voordelige tarieven voor de klant. Wij bieden een voorbeeldige combinatie van kwaliteit en prijs.

Afhaling aan het station en aan de luchthaven

Op voorhand gereserveerde taxi of luchthavenvervoer dienst wordt rechtstreeks aan het station in De Haan of de luchthaven afgeleverd voor passagiers die met de trein of het vliegtuig in Zaventem, Charleroi of Brussel-Zuid aankomen. De chauffeur van EasyGo komt naar het station of de terminal om je te ontmoeten en helpen de bagage te dragen, en brengt ze dan naar huis of hotel. Als we een buitenlandse gast moet ontmoeten, sturen wij een taxichauffeur met kennis van de taal.