fbpx

Our Services

Professional cleaning services for your homes and offices

We are a professional cleaning company founded in 1997 and providing leading commercial and residential cleaning solutions in the United States.

Verhuur per uur offerte

Per uur of per dag huren? Vraag uw offerte aan.

 • Als ik aankom, waar zal ik de chauffeur ontmoeten?

  Nadat u uw reservering hebt voltooid, ontvangt u een e-mail met instructies over hoe u uw chauffeur kunt ontmoeten, evenals andere essentiële informatie zoals de telefoonnummer van onze klantendienst.

 • Als ik mijn chauffeur niet kan vinden, wat moet ik dan doen?

  Als u uw chauffeur niet kunt vinden, bel dan het nummer op uw voucher. Als u hem niet kunt bereiken, neem dan contact op met onze klantendienst (nummers staan op uw reserveringsvoucher) en wij zullen u zo snel mogelijk helpen.

 • Wat moet ik als bewijs van mijn boeking aan de chauffeur geven?

  Alleen uw voucher geaccepteerd zal worden.

 • Wat als mijn vlucht geannuleerd of vertraagd is?

  Neem contact met ons op als uw vlucht vertraagd of geannuleerd is. Ons telefoonnummer staat op de voucher vermeld. Als u ons niet belt, kan het zijn dat onze chauffeur de ophaallocatie verlaat, en dat u uw transfer mist.

 • Wat zijn de beschikbare betalingsmogelijkheden?

  Aan de chauffeur met cash of met uw bankkaart. Wij accepteren de volgende krediet kaarten: American Express, MasterCard, Maestro, Visa en PayPal. Neem contact op met ons support center als u een andere methode wilt gebruiken. Alle creditcardtransacties worden beschermd door 256-bit SSL encryptie. Neem contact op met onze klantendienst afdeling als u problemen ondervindt bij het betalen met uw kaart.

 • Kunt u een factuur maken voor mijn bedrijf?

  Indien nodig, kunnen wij u een factuur bezorgen. Om een factuur aan te vragen, gelieve ons klantendienst te contacteren na het maken van uw reservatie.