fbpx

Luchthavenvervoer ✈

Ook bekend onder verschillende namen luchthaven vervoer, luchthaven taxi of taxi airport.


Wat is de luchthavenvervoer?

Luchthavenvervoer is de dienst die elke dag meer en meer populair wordt onder reizigers die zich verplaatsen voor vakantie of zaken. De luchthaven transferservice, eigenlijk bekend onder verschillende namen luchthaven vervoer, luchthaven taxi of taxi airport.

Tijdens uw reizen bent u waarschijnlijk meer dan eens chauffeurs tegengekomen, elk met een bordje met een naam erop, wachtend op hun klanten in de aankomsthal van de luchthaven. U had zich waarschijnlijk afgevraagd wat zijn de belangrijkste voordelen van het gebruik van deze vorm van vervoer in vergelijking met stadstaxi’s , waar te boeken een soortgelijke dienst? En is de prijsklasse is compatibel met het budget van elke reiziger, of als het is alleen geschikt voor business of eerste klas passagiers.

Luchthavenvervoer is moderne reisindustrie. In een paar woorden, gezien door de ogen van een toevallige reiziger die van deze dienst gebruik maakt, lijken luchthaventransfers op gewone autoverhuur, maar met het grote verschil dat de klant naast de auto ook de chauffeur “huurt”. Dus laten we eens in meer detail bekijken waaroom een goedkoop luchthavenvervoer te boeken. Hoe een dergelijke dienst te gebruiken en waarom het te kiezen in plaats van andere manieren van vervoer, zoals taxi’s of zelfs het openbaar vervoer. Luchthavenvervoer is goedkoop. De prijzen van onze dienst veel gunstiger in vergelijking met taxi’s.

Hoeveel kost luchthavenvervoer?

Om te berekenen wat je luchthavenvervoer kan kosten gebruik ons reserveringssysteem om je kosten te berekenen. Snel en heel simpel!

Image Icon
easyGO Comfort: tot 3 passagiers
Vanaf 25€ per persoon
Image Icon
easyGO Travel: tot 4 passagiers
Vanaf 28€ per persoon
Image Icon
easyGO XL: tot 8 passagiers
Vanaf 15€ per persoon

Hoe boek je een luchthavenvervoer?

Wenst u luchthaven taxi naar Zaventem of bevoordeeld luchthaven taxi naar Charleroi boeken? De allereerste stap die nodig is om gebruik te maken van ons luchthaven vervoer is natuurlijk het maken van een reservering via onze website. Dit kan in 3 simpele stappen: u hoeft enkel de vertrekplaats en de bestemmingsplaats in te voeren of te selecteren en vervolgens het type voertuig te kiezen dat u wenst, gaande van een eenvoudige personenwagen tot een grote bus, waarbij u alle tussenliggende categorieën doorloopt. Uiteraard hangt de keuze van het voertuig af van het aantal passagiers waarvoor u boekt, maar zelfs als u alleen reist maar een bijzonder ruim minibusje wenst, hebt u de mogelijkheid om ook een dergelijk voertuig te kiezen. Eens de keuze gemaakt, laat een reservatieformulier toe om verdere informatie in te geven, zoals uw contactgegevens en alles wat de chauffeur moet weten om de gevraagde dienst te kunnen leveren (dus, volledige adressen, aantal bagage, enz.).

Voer uw vertrek en aankomst adress in, daarna kiest u de wagen die bij u past. Vul uw gegevens in , kies de betaal methode en bingo, uw luchthaven taxivervoer is gereserveerd. U mag vooraf online betalen, we accepteren rechtstreekse betalingen aan de chauffeur op de dag van de reis in cash of met uw bankkaart. Maak gebruik van flexibele betalingsmethodes en voor de annuleringsvoorwaarden die in vele gevallen geen kosten aanrekenen, zelfs indien u een paar uur voor de geplande afhaaltijd annuleert. Een luchthaventransfer boeken op de vermelde website is zeer eenvoudig: u hoeft enkel de vertrekplaats en de bestemmingsplaats in te voeren of te selecteren en vervolgens het type voertuig te kiezen dat u wenst, gaande van een eenvoudige personenwagen tot een grote bus, waarbij u alle tussenliggende categorieën doorloopt. Uiteraard hangt de keuze van het voertuig af van het aantal passagiers waarvoor u boekt, maar zelfs als u alleen reist maar een bijzonder ruim minibusje wenst, hebt u de mogelijkheid om ook een dergelijk voertuig te kiezen. Eens de keuze gemaakt, laat een reservatieformulier toe om verdere informatie in te geven, zoals uw contactgegevens en alles wat de chauffeur moet weten om de gevraagde dienst te kunnen leveren (dus, volledige adressen, aantal bagage, enz.).

We bieden ook transfers in de tegenovergestelde richting, specifiek van uw hotel of appartement naar de luchthaven, maar ook elke andere soort transfer van en naar treinstations en cruisehavens.