fbpx

Wat is de luchthavenvervoer?

Luchthavenvervoer is de dienst die elke dag meer en meer populair wordt onder reizigers die zich verplaatsen voor vakantie of zaken. De luchthaven transferservice, eigenlijk bekend onder verschillende namen luchthaven vervoer, luchthaven taxi of taxi airport.

Tijdens uw reizen bent u waarschijnlijk meer dan eens chauffeurs tegengekomen, elk met een bordje met een naam erop, wachtend op hun klanten in de aankomsthal van de luchthaven. U had zich waarschijnlijk afgevraagd wat zijn de belangrijkste voordelen van het gebruik van deze vorm van vervoer in vergelijking met stadstaxi's , waar te boeken een soortgelijke dienst? En is de prijsklasse is compatibel met het budget van elke reiziger, of als het is alleen geschikt voor business of eerste klas passagiers.

Luchthavenvervoer is moderne reisindustrie. In een paar woorden, gezien door de ogen van een toevallige reiziger die van deze dienst gebruik maakt, lijken luchthaventransfers op gewone autoverhuur, maar met het grote verschil dat de klant naast de auto ook de chauffeur "huurt". Dus laten we eens in meer detail bekijken waaroom een goedkoop luchthavenvervoer te boeken. Hoe een dergelijke dienst te gebruiken en waarom het te kiezen in plaats van andere manieren van vervoer, zoals taxi's of zelfs het openbaar vervoer. Luchthavenvervoer is goedkoop. De prijzen van onze dienst veel gunstiger in vergelijking met taxi's.

Hoe luchthavenvervoer te boeken?

Wenst u luchthaven taxi naar Zaventem of bevoordeeld luchthaven taxi naar Charleroi boeken? De allereerste stap die nodig is om gebruik te maken van ons luchthaven vervoer is natuurlijk het maken van een reservering via onze website. Dit kan in 3 simpele stappen: u hoeft enkel de vertrekplaats en de bestemmingsplaats in te voeren of te selecteren en vervolgens het type voertuig te kiezen dat u wenst, gaande van een eenvoudige personenwagen tot een grote bus, waarbij u alle tussenliggende categorieën doorloopt. Uiteraard hangt de keuze van het voertuig af van het aantal passagiers waarvoor u boekt, maar zelfs als u alleen reist maar een bijzonder ruim minibusje wenst, hebt u de mogelijkheid om ook een dergelijk voertuig te kiezen. Eens de keuze gemaakt, laat een reservatieformulier toe om verdere informatie in te geven, zoals uw contactgegevens en alles wat de chauffeur moet weten om de gevraagde dienst te kunnen leveren (dus, volledige adressen, aantal bagage, enz.).

Voer uw vertrek en aankomst adress in, daarna kiest u de wagen die bij u past. Vul uw gegevens in , kies de betaal methode en bingo, uw luchthaven taxivervoer is gereserveerd. U mag vooraf online betalen, we accepteren rechtstreekse betalingen aan de chauffeur op de dag van de reis in cash of met uw bankkaart. Maak gebruik van flexibele betalingsmethodes en voor de annuleringsvoorwaarden die in vele gevallen geen kosten aanrekenen, zelfs indien u een paar uur voor de geplande afhaaltijd annuleert. Een luchthaventransfer boeken op de vermelde website is zeer eenvoudig: u hoeft enkel de vertrekplaats en de bestemmingsplaats in te voeren of te selecteren en vervolgens het type voertuig te kiezen dat u wenst, gaande van een eenvoudige personenwagen tot een grote bus, waarbij u alle tussenliggende categorieën doorloopt. Uiteraard hangt de keuze van het voertuig af van het aantal passagiers waarvoor u boekt, maar zelfs als u alleen reist maar een bijzonder ruim minibusje wenst, hebt u de mogelijkheid om ook een dergelijk voertuig te kiezen. Eens de keuze gemaakt, laat een reservatieformulier toe om verdere informatie in te geven, zoals uw contactgegevens en alles wat de chauffeur moet weten om de gevraagde dienst te kunnen leveren (dus, volledige adressen, aantal bagage, enz.).

We bieden ook transfers in de tegenovergestelde richting, specifiek van uw hotel of appartement naar de luchthaven, maar ook elke andere soort transfer van en naar treinstations en cruisehavens.

Waarom ons bedrijf kiezen ?

  • Uw chauffeur wacht u op in de aankomsthal

    Zodra u uw bagage heeft verzameld, misschien enorm en zwaar, hoeft u niet meer rond te lopen op het vliegveld om de taxistandplaats te vinden. Of nog erger, u hoeft niet op zoek te gaan naar bussen of treinstations. Bovendien, mocht de vlucht vertraagd zijn, dan wacht de chauffeur toch op u, zonder extra kosten, want alle vluchten worden voortdurend gecontroleerd (dit is de reden waarom u het nummer van de aankomstvlucht moet opgeven op de boekingsaanvraag).

  • Geen risico op onverwachte kosten door oneerlijke chauffeurs

    Zoals reeds vermeld, is het tarief dat in de bevestigingsmail staat exact wat u zult betalen, ongeacht rode stoplichten, omleidingen, verkeer, slecht weer of andere onverwachte gebeurtenissen. Daarom zal het budget voor uw reis beter beschermd zijn, aangezien er ook minder onverwachte uitgaven zullen zijn.

  • Zodra u een luchthavenvervoer bij ons heeft geboekt, is de service gegarandeerd

    Eens u de e-mail bevestiging van de luchthavenvervoer heeft ontvangen, is de beschikbaarheid van de dienst formeel gegarandeerd, wat niet evident is als u reist zonder reservatie of als u ter plaatse een taxi zoekt. Met een bevestigde luchthavenvervoer reservering zal de chauffeur precies op de gereserveerde tijd arriveren en is er geen risico op te laat vervoer, ook niet tijdens piekdagen of -tijden.

Ervaren Personeel

Professioneel en ervaren personeel klaar om u te helpen.

Meet & Greet

Uw chauffeur zal op uw wachten met het bordje met uw naar er op

Budgetvriendelijk

We zijn tot 30 % goedkoper dan de stadstaxi.

Gratis Annuleren

U kunt uw reservatie gratis annuleren 24 uur voor uw vertrek.